Ansatte

 

Bo Lundgaard

Forretningsfører og Foreningskonsulent

Det er helt gratis for lokalforeningerne at få Bo på besøg

Måske mangler du hjælp til det administrative, økonomi, generalforsamlinger og medlemsregistrering.

Har din ledergruppe brug for at høre om de mange gode materialer som findes til den aldersgruppe som du arbejder med? Bo kommer gerne og præsenterer de forskellige materialer som findes og som mange slet ikke at opdaget endnu.

Gennem BBUs lokale lederuddannelse kan du få undervisning til din ledergruppe. Bo har bl.a. undervist Roskilde om relationer og Hjørring om lederstil. Bo kan undervise i mange forskellige emner/temaer, men har din ledergruppe et særligt emne, så er det også muligt at få strikket en undervisning sammen omkring det. Kontakt derfor endelig Bo, for at høre mere! 

 

Julie Bay-Smidt 

SOME & PR ansvarlig 

Julie er ansvarlig for alt PR og SOME til BBU. Det er derfor hende, du skal kontakte, hvis du gerne vil have hjælp og sparring til dette. 

Julie sørger også for, at informere gennem BBU’s officelle kanaler og opdatere med billeder og tekst. Hvis I har en god historie, kontakt da meget gerne Julie. 

 

Julie kommer til dagligt i Regen/Kristuskirken på Nørrebro, København. Hvor hun også er timeansat til ungdomsarbejde. 

 

4240 7810

Lokalansat B&U medarbejder   

Børne og ungemedarbejder i Roskilde 

Hanna Daugaard er ansat i Roskilde Baptistkirke, som lokal børne og unge medarbejde (B&U medarbejder). Dette er en ansættelse mellem den lokale menighed og BBU. Her har Hanna fokus på at udvikle det lokale B&U arbejde, som udgår fra Roskilde Baptistkirke.

 

Hanna er også ansvarlig for at medudvikle BBU´s platforme, med et kommunikativt perspektiv, og er desuden understøttende med det administrativ for de internationale projekter i BBU  på nationalt plan. Derudover skal Hanna være med til at forme og få nedskrevet vores fælles fortælling om, hvorfor vi er frivillige og hvad BBU har givet/gjort for vores liv. 

 

Kontakt derfor Hanna, hvis du tænker at vi (BBU) kan blive skarpere på vores kommunikation og i vores informationer ud til jer. Eller hvis du har brug for information om vores internationale projekter, eller sidder inden med en god ny ide. 

 

Moses Peng 

Chinkonsulent 

Moses bor i Esbjerg, hvor han er ansat som præst i Chin menigheden. Moses arbejder samtidig frivilligt som generalsekretær for den danske landsdækkende Chin organisation CCA-DK, hvor lokale Chin menigheder samles. Det er gratis at få Moses på besøg og han skal bl.a.:

  • Besøge de lokale Chin børne-og ungdomsgrupper
  • Formidle undervisningsmateriale til Chin lokalforeninger
  • Formidle lederuddannelse til Chin lokalforeninger
  • Hjælpe med medlemsregistrering og administration i alle Chin lokalforeninger

moseslbp@yahoo.com

6183 8478

Landsledelsen – politisk valgt af BBU’s medlemmer

Nicolas Ditlev Fromsejer

Formand

I 2020 indtrådte Nicolas i BBU’s landsledelse, her med fokus på det internationale arbejde. Siden 2021 har han været formand for BBU. 

Du/I skal altid været velkomne til at kontakte ham, hvis I brænder inde med noget. Jeg kommer også gerne på besøg rundt ude i det hos jer. 

Nicolas sidder desuden i DUF’s Internationale Udvalg, som repræsentant for BBU og de kirkelige organisationer i DUF, hvor han er med til at uddele midler fra alle medlemsorganisationer til internationale udviklingsprojekter rundt om i verden. 

Til dagligt kommer Nicolas i Regen/Kristuskirken på Nørrebro, Købehavn. 

I tilfælde af presse eller BBU’s holdninger kontakt da Nicolas. 

 

Astrid Brandt Vestager 

Næstformand, ansvarlig for frivillighed i BBU 

Astrid blev valgt ind i BBU i 2021. Siden 2022 har hun været næstformand. Hendes helt store fokusområde er frivillighed. Læs her, hvorfor Astrid er med i BBU. Astrid kommer til dagligt i Roskilde Baptistkirke. 

“Hele mit liv har jeg været med i frivilligt arbejde omkring unge og teenagere. Jeg brænder for at skabe fællesskaber hvor der er plads til alle, og jeg mener, at det kristne fællesskab har et unikt tilbud til at bekæmpe den voksende ensomhed vi ser i børn og unge, landet rundt.” 

ab.vesterager@gmail.com

4047 1234

Cecilie Lundø Krag 

Næstformand, ansvarlig for det internationale arbejde & en del af rejseholdet 

Cecilie kommer til dagligt i Roskilde Baptistkirke, hvor hun også bor. 

 

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

ceciliekrag17@gmail.com

6154 7627

Cung Hu Zaarthang

Medlem af Landsledelsen, ansvarlig for integration af Chinforeningerne 

Chung har været medlem af BBU’s landsledelse siden 2019. Gennem alle årene har det været med et særligt fokus på vores mange Chin foreninger. Cung kommer til dagligt i Ringe Chin menighed. Læs mere her, hvorfor Cung sidder i Landsledelen. 

“Jeg vil have et bedre kendskab til det danske foreningsliv, og organisationsarbejde samt hjælpe BBU, og migrantlokalforeniger som er medlem i BBU. 

 

Frederik Rask

Medlem af Landsledelsen og en del af rejseholdet samt frivillighedsfokus med Astrid

Frederik blev en del af Landsledelsen (LL) i 2021, som “føl”. Altså for at snuse og lære lidt om BBU, men uden det store ansvar. Han er fortsat og arbejder med frivillighed og en del af vores rejsehold til lokalforeningerne. Frederik kommer til dagligt i Roskilde Baptistkirke. Læs mere om hvorfor Frederik er med her. 

“Børne/ unge-arbejde er super vigtigt for fremtidens kirke, da det er nutidens børn og unge, som i fremtiden skal lede kirkerne. Derfor er det essentielt, at de får god og kvalificeret undervisning, men særligt også tætte relationer med andre børn og unge indenfor kirken i trygge rammer. Jeg er meget glad for at kunne være med til at videreudvikle disse rammer på et nationalt plan som en del af BBU’s Landsledelse, og så er det skønt at se og opleve flere af de arrangementer og opgaver, som mange frivillige ildssjæle tager på sig rundt omkring i landets lokalforeninger.” 

 

fred107i@outlook.dk

5189 8827

Van (Dorothy Van Tha Par Thang)

Medlem af Landsledelsen og kommunikationsansvarlig 

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

thakuthang@gmail.com

2685 1846

Sambuh Langle

Medlem af Landsledelsen og en del af det internationale og integrationsudvalget i BBU 

Sambuh har siddet i Landsledelsen siden 2021. Han er til dagligt timeansat præst i Rønne Baptistkirke og derudover handikapmedhjælper. Sambuh vil derfor meget gerne komme ud til jeres lokal forening og holde et andagt, fortælle om Jesus eller tale til et større arrangement. Læs mere om hvorfor Sambuh er en del af BBU her. 

“Jeg brænder for at arbejdet med børn og unge, og har arbejdet på det område i mange år. Derfor er BBU lige mig, for her kan jeg tjene Gud. Jeg glæder mig til at se, hvordan Gud vil arbejde igennem BBU.” 

 

4274 3565