Inspirationsdag med Landsmøde

BBUs Inspirationsdag med Landsmøde afholdes lørdag d. 23. september kl. 9.30-17.00. Vi mødes på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

Det bliver en spændende dag, som afholdes i sammen med EFBU.

Vi får besøg af Søren Østergaard fra Center for Ungdomsstudier. Center for Ungdomsstudier har gennem en årrække fulgt udviklingen i ungdomskulturerne, analyseret tendenser og forsket i unges hverdagsliv, værdier og trospraksis. Søren vil fortælle om de seneste studier og opdagelser.

Thomas Willer er sociolog og ansat hos Youth for Christ. Thomas har lavet en undersøgelse af unge i kirken og vil på inspirationsdagen fortælle hvordan det står til, hvad de tænker og hvordan vi bedst kan lave et godt tilbud til denne gruppe.

Ud over ovenstående to indlæg, vil der i år blive afholdt medarbejdermøder, hvor man mødes for at inspirerer og sparre med hinanden. Der bliver fire grupper: børn, teens, unge og kasserer/formand.

Der vil naturligvis også blive tid til at tale om det internationale arbejde, ledertræning, støttemuligheder og administration i lokalforeningerne.

Naturligvis skal vi også afholde selve Landsmødet, hvor der bl.a. er valg til Landsledelsen. Der skal vælges mindst tre nye ind i landsledelsen. Her kan du også høre formandens beretning og være med til at beslutte BBUs budget.

Glæd dig til en spændende dag d. 23. september. Saml gerne en bil-fuld (eller flere) fra din lokalforening.

Alle kan deltage i Landsmødet, men det er kun medlemmer af BBU’s lokalforeninger og Landsmedlemmer som har stemmeret. Du kan blive Landsmedlem ved at klikke her.

Det er gratis at deltage i Landsmødet.

Tilmelding senest 30/8 ved at maile navne på deltagere til bbu@bbunews.dk.

Stemmeseddel udleveres ved indgangen fra kl. 15.15.

Klik her for at se Landsmødematerialet

Program for Inspirationsdagen

09.30 Morgenkaffe

10.00 Velkomst

10.10 Søren Østergaard – De seneste studier og opdagelser i unges hverdagsliv, værdier og trospraksis.

12.00 Frokost

13.00 Thomas Willer – Hvordan lokalforeningerne bedst kan lave et godt tilbud til unge.

14.00 Medarbejdermøder for børn, teens, unge og kasserer/formand.

15.00 Kaffe

15.30 Landsmøde

16.45 Afslutning

17.00 God tur hjem

Vi tror på det, du brænder for